Tuesday, February 22, 2011

What Does F O R Mean On Busnell Trophy

RICOTTA CAKE WITH WALNUTS AND PEARS

Mah..
nn so quanto possa sembrare buona questa tortina..così scura..
Eppure vi assicuro che ci ho lasciato il cuore.
Certo, dovete amare le noci.
Se la volete più chiara dovreste sbollentare le noci e privarle della pellicina scura..
io non ho resistito a fare una piccola modifica..ma secondo me è stato il tocco finale.
Ho aggiunto prima di infornare la marmellata di pere messa a cucchiaiate nell'impasto schiacciando leggermente con il cucchiaio in modo da creare una piccola conca..
deliziosa..veramente.

TORTA ALLE NOCI E PERE Più sweet
Ingredients
n cake: 200 g of shelled walnuts
100 g of butter, 3 eggs, 200 g of flour
1 packet of yeast
150 g caster sugar
5-6 tablespoons milk
n decoration: icing sugar

n Cake Preparation: Toast the nuts in a nonstick skillet (or oven), then chop coarsely. In the meantime, let the butter soften.
n Pour into a bowl the flour mixed with baking powder, then incorporate the nuts, softened butter, sugar and eggs.
n Work the mixture with an electric mixer with diluting milk. Grease and flour the pan, pour the mixture and bake at 180 degrees for 30 minutes.
n Remove from the oven and let the cake cool, then the mold and sprinkle with sugar

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