Sunday, February 20, 2011

Dental Hand Mirrors For Lingual Braces




The picture leaves much to be desired .. now .. I know that here at a certain time the light is not right .. I can try and try to turn back and back to the casa ma non c'è verso..
per cui ho lasciato perdere ..in compenso il dolcetto è veramente buonissimo e soffice.
Non ho messo lo zucchero a velo perchè avevamo ancora la tosse--sta diventando cronica--


TORTA DI RICOTTA E GOCCE DI CIOCCOLATO PIU' DOLCI OTTOBRE 2010

280 gr farina
120 gr burro
220 gr zucchero
3 uova
300 gr ricotta
2 pizzichi di sale
1 bustina di lievito
1 bustina di vanillina--io ho usato scorza di arancia--
100 gr di gocce di cioccolato

Beat ricotta, sugar and aroma.
Combine eggs and always beating the butter cold, then the sifted flour and baking powder, salt.
For the last drops of chocolate .. I put pieces big ones
Butter a mold and sprinkle with breadcrumbs diam 26 cm - I used the furnace campaign and bake at 180 degrees for about 35 'cmq do toothpick test .




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