Mah..
nn so quanto possa sembrare buona questa tortina..così scura..
Eppure vi assicuro che ci ho lasciato il cuore.
Certo, dovete amare le noci.
Se la volete più chiara dovreste sbollentare le noci e privarle della pellicina scura..
io non ho resistito a fare una piccola modifica..ma secondo me è stato il tocco finale.
Ho aggiunto prima di infornare la marmellata di pere messa a cucchiaiate nell'impasto schiacciando leggermente con il cucchiaio in modo da creare una piccola conca..
deliziosa..veramente.
TORTA ALLE NOCI E PERE Più sweet
Ingredients
n cake: 200 g of shelled walnuts
100 g of butter, 3 eggs, 200 g of flour
1 packet of yeast
150 g caster sugar
5-6 tablespoons milk
n decoration: icing sugar
n Cake Preparation: Toast the nuts in a nonstick skillet (or oven), then chop coarsely. In the meantime, let the butter soften.
n Pour into a bowl the flour mixed with baking powder, then incorporate the nuts, softened butter, sugar and eggs.
n Work the mixture with an electric mixer with diluting milk. Grease and flour the pan, pour the mixture and bake at 180 degrees for 30 minutes.
n Remove from the oven and let the cake cool, then the mold and sprinkle with sugar
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