Anche questa ricetta, presa su sale e pepe, leggermente modificata , a noi è piaciuta moltissimo, anche perché se ne avanzano ... sono buoni riscaldati come una lasagna. Particolare come viene fatta la besciamella ... l'ho trovato un metodo più veloce, d'ora in poi la farò sempre cosi.
I miei ravioli erano con ricotta e spinaci e con ricotta e radicchio di Treviso.
Ingredienti
500g di ravioli misti
600g di
milk 50g flour 60g butter
80g parmesan nutmeg
thyme in a saucepan with a whisk, silicone, put the flour and add the milk, little by little taking care not to form the grumi.Una when incorporated all the milk, add butter and gentle heat, it addensare.Profumare with leafs of thyme, grated nutmeg, and salt.
Remove from heat, add the Parmesan cheese and let cool
Boil the ravioli until al dente. Place in 3 layers on a baking sheet .. covering each layer with cream parmigiano.Nell 'last layer of cream, sprinkled with parmesan and last flakes of butter
Bake at 180 degrees for about 20 minutes until a light crust will be formed.
Serve hot
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